Om Os

Dance Action

Dance Action er et dansestudie med dans i Aalborg, hvor vi har sans for kvalitet! Dansestudiet har eksisteret i over 20 år, og blev i sin tid grundlagt af Rikke Bruun-mortensen, som stadig underviser i studiet i dag. Igennem tiden har vi i Dance Action udviklet en række talenter med det mindset, at ”vi gør det for sjov”. Hos os handler det ikke om anden konkurrence end intern og ”sjov” konkurrence på vores hold, og vi prioriterer det sociale på holdene meget højt! Vi tager ikke til diverse dansekonkurrencer, da alle er vindere hos os. Derimod laver vi løbet af året en række shows, hvor vi giver den gas og viser hvad vi kan sammen.

Vores ønske i Dance Action er, udover at lære jer at danse, at hjælpe med at udvikle jer som personer. Dansen er en helt fantastisk måde at komme i kontakt med sit indre jeg på, og med 20 år i bagagen, har vi massere af erfaring med at finde redskaber til netop dette. Hos os vil du ikke kun lære at bevæge din krop til musik, men du vil lære din krop at kende samt overskride grænser og få en helt masse fede og uforglemmelige oplevelser! Vi sætter eleverne i første række, og elsker når vores elever igennem dansen får nye oplevelser og knækker koder.

Det skal selvfølgelig også være sjovt at gå til dans, og vi fylder så vidt muligt altid vores timer med smil og grin. Der er plads til alle i Dance Action, uanset hvilket niveau du har og hvilket ønske du har med dansen. Man kan sagtens hygge sig med at danse samtidig med at man udvikler sig hos os.

Dance Action er mere end bare et dansestudie. Vi er en familie, hvor vi dyrker fællesskabet på tværs af alder og niveau – og vi har altidplads til flere i vores dansefamilie! Vi udbyder både undervisning til dig, som blot ønsker at lære så meget som muligt, og dig som ønsker at blive en del af eliten og danse med professionelle. Dance Action har haft dansere med i både landsdækkende TV, på festivaller og mange andre store shows gennem tiden, og vi drives af lysten til at lære og udvikle os. For at opnå denne udvikling arbejder indehaver Rikke tæt sammen med en række professionelle dansere fra København, for, ikke blot at udvikle os som dansere, men også udvikle og udbrede dansekulturen i Jylland. Derudover bliver der i Dance Action udbudt en række workshops med disse dansere fra København, kurser og camps, som kan variere i niveau efter elevernes ønske. Vi har blikket fremad og udvikler os hele tiden.

Rikke arbejder også i studiet som coach, og coacher både instruktører og elever igennem dans og ord. Hun går meget op i, at eleverne skal have et fristed, hvor de kan give slip på hverdagens kvaler. Derudover underviser Rikke også på en danseuddannelse i København, og laver en række selvudviklingskurser for unge rundt i landet. Med denne baggrund coacher hun instruktørerne i Dance Action til at hjælpe med at rådgive de andre elever i studiet. Vi er, som sagt, en familie, og vi hjælper og støtter hinanden – du får selv lov til at bestemme i Dance Action, og vi står altid klar til at hjælpe og rådgive!